Com ja tothom sap en aquests moments, Luís Díaz ha passat a ser un objectiu primordial per al Barça. Joan Laporta i Deco ja tenien el seu nom anotat a l'agenda de prioritats, i era un reforç que convencia molt Xavi Hernández. Però abans que al crac del Liverpool, pretenien firmar a Nico Williams, i en cas que poguessin aconseguir més ingressos i quedés espai a la plantilla, estava previst realitzar una proposta pel capità de la selecció de Colòmbia.

Però l'estratègia que havien dissenyat en el Camp Nou ha canviat per complet amb la contractació d'Hans-Dieter Flick com a nou entrenador. I és que una de les primeres peticions que ha realitzat, a més de l'arribada d'un pivot defensiu de primer nivell, és la compra de l'ex del Porto i de Junior de Barranquilla. És l'elegit per acompanyar Lamine Yamal i Robert Lewandowski al trident, i ocupar la banda esquerra.

Luis Díaz encara Pedro Porro España Colombia EFE
Luis Díaz/ EFE

Raphinha Dias i Joao Félix són en la llista de transferibles, i la continuïtat de Joao Félix és una incògnita, i per tant és obligatori portar algú per assumir aquest rol. I 'Hansi' està totalment convençut que el sud-americà és el candidat idoni, ja que és un admirador de les seves qualitats. Té experiència en l'elit, i vol aprofitar que té dubtes sobre la seva continuïtat en Anfield, després de la marxa de Jürgen Klopp, i l'aterratge d'Arne Slot.

Díaz no acaba de tenir clar que desitgi seguir en els 'reds', i ha deixat obertes les portes a una arribada a La Liga EA Sports, per defensar l'elàstica del Barça. Tanmateix, no serà un objectiu senzill, a causa de l'elevat preu que sol·licitaran a Merseyside, que fàcilment superaria els 60 milions d'euros. Així mateix, també hi ha altres conjunts que estan enormement interessats en la seva firma, com és el cas del Paris Saint-Germain.

Luis Díaz

Nasser Al-Khelaïfi continua buscant un successor per a Kylian Mbappé, i el favorit era Khvicha Kvaratskhelia. Però en les últimes hores l'estrella del SSC Napoli s'ha allunyat, i això ha obligat a buscar alternatives.

El PSG ofereix molts més diners que el Barça per emportar-se Díaz

En el Parc dels Prínceps han identificat Díaz com un reforç magnífic, i també comptaria amb l'aprovació de Luis Enrique. Un problema majúscul per a Flick i per a Deco, ja que els francesos poden oferir molts més diners que el Barça, tant en concepte de traspàs com de sou.

Una vegada més, Al-Khelaïfi i el PSG poden clavar un cop terrible a Laporta.