Els tests de Bahrain no deixen de ser la primera presa de contacte entre els nous monoplaces i l'asfalt. Fins a la data, tot havien estat simulacions en el món virtual i simples auguris, però la crua realitat només és una i és que Red Bull i, sobretot, Max Verstappen, sembla que seguiran intractables.

El neerlandès ja va ficar por durant la sessió d'entrenaments matinal d'aquest dimecres, traient-li set dècimes a un Charles Leclerc segon classificat i vuit a un Fernando Alonso amb el tercer millor temps. En la sessió de la tarda, els cronos van seguir baixant, colant-se Carlos Sainz en la tercera posició amb un gran temps, trepitjant els talons a un Lando Norris que va demostrar que McLaren estarà molt a prop dels grans de nou. No obstant això, Verstappen va tornar a ser un coet, baixant el crono fins a un preocupant registre d'1:31.344.

Max Verstappen i Gianpiero Lambiase anticipen la continuació de l'hegemonia Red Bull

Aquest dijous, Leclerc i Hamilton ja han baixat els seus temps fins als 1:37.7, però Verstappen, sense encara haver pitjat l'accelerador de debò per tal de marcar una volta ràpida expressa, s'ha limitat a fer simulacions de carrera realment admirables. Durant aquest dimecres, va fer-les, mantenint un ritme fix en els 1:36, mentre que aquest dijous, sense DRS ni res, ha pogut fer-ho en 1:37, un ritme que no deixa de ser molt exigent per als contendents a la primera victòria de la temporada.

Encara no han posat totes les seves cartes sobre la taula. Ni Red Bull ni cap equip. Amb tot, de les que han fet servir, Max Verstappen ja ha anticipat la continuació de la seva hegemonia, així com el seu enginyer de pista, Giampiero Lambiase, en deixar anar un somriure de qui sap que els dissenys d'Adrian Newey estan donant els fruits esperats.

Checo Pérez també confirma que Red Bull serà molt poderós

Max Verstappen ha demostrat que Red Bull tornarà a tenir molts números per repetir, com a poc, una gran temporada. No obstant això, també ho ha fet un Checo Pérez que amb el C1, el compost més dur, ha mantingut també un gran ritme d'1:37.1. Amb tot, els cronòmetres no seran res congruents fins al pròxim divendres 1 de març, quan ja tot comptarà de manera oficial per a la nova temporada.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!