Marc Márquez ha patit un fort i terrible accident aquest dissabte al matí quan estava acabant la FP3 de MotoGP. El pilot d'Honda ha caigut quan anava a una gran velocitat, a 160 quilòmetres/hora, i ha xocat contra la protecció de la corba 7 del circuit de Jerez. La millor notícia de totes és que s'ha pogut aixecar pel seu propi peu.

"Està bé, un ensurt"

Aquest cap de setmana era especial per a Márquez i és que tornava al mateix circuit on va patir la greu lesió que el va deixar apartat nou mesos de la competició. En el mateix asfalt, el de Cervera ha tornat a caure, però les seves paraules han estat tranquil·litzadores. Ha assegurat que "està bé" i que ha estat un "ensurt". Márquez no ha patit cap mal al braç dret, té una contusió cervical pel cop, però sortirà al FP4, segons ha informat DAZN.

Després d'haver-se disputat els primers dos Grans Premis, Márquez va tornar a MotoGP el passat 18 d'abril i va quedar setè a Portugal. Un gran paper del català, que es va emocionar un cop es va acabar la cursa.

El retorn ha estat complicat i Márquez ha hagut de passar per fins a tres operacions. El seu equip es mostrava preocupat amb la caiguda d'aquest dissabte i així ho expressava a la cara Santi Hernández, el seu enginyer.

El pilot d'Honda s'ha aixecat atordit, però ha pogut tornar caminant fins al seu box i ara mateix és a la clínica passant les proves pertinents per saber si hi ha qualsevol mena de lesió. S'ha conegut que no és així.

Cal dir que no ha estat el mateix revolt en el qual va caure la temporada passada i durant els entrenaments de divendres va reconèixer que va anar "amb compte". "Sí que la primera vegada que hi he passat, lògicament, he anat amb compte, no enganyaré i, bé, he trigat dues o tres voltes a passar-hi amb normalitat, però després del FP1 he comparat i em sentia bé, em sentia còmode, com sempre comparat amb la resta de les Honda i específicament en aquest punt era el més ràpid", va afirmar.

El pilot de Repsol Honda ha assenyalat que té algunes molèsties al braç dret i ha explicat que "està tot relacionat amb la falta d'hores de moto". "Tinc la força i per això en el primer lliure puc pilotar com jo vull, encara que tot i això em costava moltíssim, però quan he volgut fer una volta al final l'he feta", ha argumentat.

 

Imatge principal: Captura del moment del cop de Marc Márquez a la corba 7 / DAZN