Una de les preocupacions més grans del Reial Madrid a l'hora de planificar la pròxima temporada és la d'aconseguir un lateral dret de primer nivell. En el club blanc són conscients que Dani Carvajal necessita un recanvi, ja que a més de ser un jugador veterà és propens a lesionar-se muscularment. Es va intentar amb Álvaro Odriozola, però no va sortir bé, per la qual cosa ha arribat el moment de sortir al mercat a la recerca del lateral dret de la pròxima dècada.

I l'elegit per la direcció esportiva del Reial Madrid és Jeremie Frimpong, un dels referents del sorprenent Bayer Leverkusen de Xabi Alonso, la gran revelació de la temporada a Europa, juntament amb Girona, i que va camí de guanyar una Bundesliga històrica.

Jeremie Frimpong amb el Bayer Leverkusen / Foto: Europa Press
Jeremie Frimpong, en un partit del Bayer Leverkusen / Foto: Europa Press

Una de les joies del Bayer Leverkusen

El Bayer Leverkusen és conscient que a la seva plantilla hi ha molts jugadors que a l'estiu rebran grans ofertes per canviar d'aires. Futbolistes com Florian Wirtz, Tapsoba, Boniface o Palacios, a què s'afegeix un Frimpong espectacular, un autèntic punyal per la banda dreta de l'equip de l'aspirina. La idea del Leverkusen és mantenir Xabi Alonso una temporada més i gran part del bloc, per fer una bona actuació en la Champions League, encara que és conscient que l'objectiu és complex.

La sortida de Jürgen Klopp podria precipitar-ho tot, ja que una trucada del Liverpool a Xabi Alonso seria difícil de contrarestar, la qual cosa podria anar seguit d'algun traspàs important. I Frimpong seria un d'ells, ja que després de 3 temporades en la Bundesliga al jugador li ve de gust créixer i poder fitxar pel Reial Madrid seria un somni fet realitat.

Dani Carvajal Reial Madrid / Foto: Europa Press
Dani Carvajal, lateral dret del Reial Madrid / Foto: Europa Press

Format al Manchester City

El Reial Madrid està disposat a posar 40 milions d'euros a sobre de la taula, una quantitat que acontentaria les demandes del Bayer Leverkusen per un jugador que va aterrar a Alemanya al mercat d'hivern del 2021, procedent del Celtic de Glasgow, a canvi d'11 milions d'euros.

El cas de Frimpong és curiós, ja que malgrat haver nascut a Amsterdam no es va formar als Països Baixos, sinó al Manchester City, al qual va arribar amb només 9 anys. El defensa va passar per tots els equips inferiors dels citizens, però als 19 anys, sense lloc al primer equip, va ser traspassat al Celtic. A Escòcia va començar a demostrar la seva qualitat, fins a convèncer el Bayer Leverkusen a fitxar-lo. Ara, amb 23 anys, podria ser el futur lateral dret del Reial Madrid, un substitut de nivell per a Dani Carvajal.