El Barça ha superat el Sevilla (4-2) en un partit esbojarrat. Messi ha estat decisiu en tretze minuts, però després de la seva lesió l'equip s'ha desfigurat. Només Suárez i Ter Stegen han destacat en una nit on Semedo i Dembélé han tornat a sembrar més dubtes que certeses. Tampoc ha estat el millor partit d'Arthur, que tot i així comença a consolidar-se a l'onze de Valverde.

1x1 del Barça

1x1 Ter Stegen 2018 2019 Marc-André Ter Stegen
Espectacular
Intervencions espectaculars de l'alemany. Ha volat per aturar una rematada a l'escaire d'André Silva i en la mateixa jugada ha parat els peus a el Mudo Vázquez. Més tard s'ha tornat a lluir aturant els xuts de Sarabia i Ben Yedder. Els gols eren imparables.
1x1 Nélson Semedo 2018 2019 Nélson Semedo
Superflu
Se li acaben les oportunitats. En atac no ha aportat res i ha fallat una ocasió claríssima després de quedar-se sol. En defensa ha estat pla i s'ha tornat a mostrar nerviós dins de l'àrea, on no ha sigut contundent. És tan ràpid com poc convincent.
1x1 Gerard Piqué 2018 2019 Gerard Piqué
Fred
Els dos gols del Sevilla no han estat culpa seva, però el seu paper no ha estat destacable. S'ha passat gran part del partit tancat dins de l'àrea allunyant pilotes àrees. Quan ha hagut de situar-se en camp obert André Silva li ha guanyat la partida.
1x1 Clément Lenglet 2018 2019 Clément Lenglet
Desafortunat
Com li va passar a Wembley, ha tingut mala sort i ha desviat el xut de Sarabia que ha acabat entrant a la porteria de Ter Stegen. Ha estat el millor defensa del Barça però no ha pogut evitar les constants arribades del seu ex equip.
1x1 Jordi Alba 2018 2019 Jordi Alba
Contingut
Pràcticament no ha aparegut en atac, probablement massa ocupat en aturar a Navas. El carriler andalús li ha guanyat la partida i ha arribat a la línia de fons amb molta facilitat. Com la resta de l'equip no ha estat al seu nivell habitual.
1x1 Sergio Busquets 2018 2019 Sergio Busquets
Desbordat
Entre que no viu el seu millor estat de forma i que el Sevilla ha estat desbocat en atac, el de Badia no ha pogut lluir-se. Sense el suport dels seus companys, Busquets no ha pogut frenar les envestides andaluses. Amb la pilota tampoc ha estat al seu nivell habitual.
1x1 Ivan Rakitic 2018 2019 Ivan Rakitic
Salvat
El croat ha realitzat un mal partit però ha fet el 4 a 1 amb una volea des del vèrtex de l'àrea. Transparent en defensa, no ha aportat la contundència habitual per frenar els atacs del Sevilla. Amb la pilota als peus tampoc ha estat cap garantia.
1x1 Arthur Melo 2018 2019 Arthur Melo
Temporitzador
L'únic migcampista del Barça que ha volgut mantenir el control de la possessió. Ha estat el millor del centre del camp, però per moments no ha pogut dormir el joc. Creixent, el seu partit torna a deixar bones sensacions i es comença a consolidar a l'onze.
1x1 Leo Messi 2018 2019 Leo Messi
Enyorat
Dos partits diferents amb ell dins i fora el terreny de joc. En tretze minuts ha fet l'assistència a Coutinho en el primer gol i ha marcat el segon amb un xut creuat impossible per Vaclík. Era el millor del partit quan s'ha lesionat al colze després de xocar amb el Mudo Vázquez al minut 17. El Barça el trobarà a faltar.
1x1 Luis Suárez 2018 2019 Luis Suárez
Fi
L'esforç i el sacrifici de l'uruguaià és innegable, però avui a més s'ha mostrat molt fi amb la pilota. Ha participat en la jugada del primer gol i ha fet la passada a Messi al segon. A més, ha provocat un penal amb una jugada individual i ell mateix l'ha transformat per marcar el seu quart gol a la Lliga.
1x1 Coutinho 2018 2019 Philippe Coutinho
Contundent
No ha gaudit de masses ocasions per lluir el seu canó dret, però la primera que ha tingut l'ha enviat al fons de la xarxa. A partir d'aquest moment ha fet un partit força irregular i s'ha deixat emportar per la dinàmica d'anada i tornada. Més davanter que migcampista.
1x1 Dembélé 2018 2019 Ousmane Dembélé
Atropellat
Ha aprofitat que el Sevilla s'ha llançat a l'atac per fer el que millor sap fer: córrer. A la primera part ha disposat de dues ocasions però als últims metres ha estat imprecís. A la segona, ha arribat a desesperar a l'afició amb una sèrie de decisions errònies.
1x1 Sergi Roberto 2018 2019 Sergi Roberto
Estèril
Ha entrat al terreny de joc al minut 66 substituint Arthur. Tot i jugar a la seva posició original no ha aportat el control de joc que s'esperava i fins i tot ha estat un pèl desconcentrat. Ha hagut de córrer amunt i avall però no ha aportat cap mena de pausa.
1x1 Munir El Haddadi 2018 2019 Munir El Haddadi
Testimonial
Ha entrat quan quedaven deu minuts de partit substituint Luis Suárez. No ha tingut temps per demostrar gran cosa i ha vist els gols de Rakitic i Muriel en primera persona.