Elx-Girona: els catalans no troben el gol

-
GIRONA 0
23:59

CRÒNICA | El Girona embarranca a Elx i es jugarà l'ascens a Montilivi (0-0)

Combat nul al Martínez Valero d'Elx. Aquest dijous, el Girona ha empatat contra el conjunt il·licità al partit d'anada de la final d'ascens a Primera Divisió (0-0) i haurà de decidir l'eliminatòria a Montilivi diumenge vinent. Els de Francisco Rodríguez, favorits, han hagut de batallar sobre una gespa en pèssimes condicions, fet que, sumat a l'excel·lent disposició de la defensa local, s'ha traduït en un empat sense gols.

maffeo girona elx efe

95'

Final del partit! Sense gols a l'anada de la final.

94'

Se'n va Ramalho fos i entra Calavera.

90'

Ara sí més que mai, s'ha de defensar per no rebre cap gol i si es pot marcar un gol, seria espectacular. Cinc minuts d'afegit.

87'

Atropellen Stuani i el jugador de l'Elx no veu cap targeta. Increïble.

86'

Nou canvi del Girona. Se'n va Borja i entra Gallar.

84'

S'esgoten els minuts i el marcador no es mou. No és cap excusa, però el camp fa pena.

80'

Quina sort... Jugada claríssima de l'Elx i Milla remata sol amb l'interior però s'equivoca amb el xut que surt molt desviat.

79'

El 0-0 és molt perillós per al Girona per al partit de tornada. És molt important que els catalans marquin avui.

76'

Pausa d'hidratació.

74'

Cop de cap de Stuani que marxa fora. S'ha de seguir intentant.

72'

Partit molt avorrit, molt lent i molt poc atractiu. Si heu optat per no veure'l per un pla millor, heu encertat.

67'

Primer canvi del Girona. Se'n va Jairo i entra Valery.

62'

Problemes per l'estat del camp. Jugada de perill per l'Elx i xut de Nino que surt molt desviat perquè li ha botat just davant.

60'

Xut potent de Samu des de fora de l'àrea que se'n va per molt poc. Fregant el pal.

58'

Cop de cap de Milla per avisar, però Riesgo està molt atent. Minuts molt lents...

54'

Els de Francisco milloren. Un dels millors minuts dels catalans que pressionen l'Elx per recuperar la pilota.

51'

Els gironins reclamen penal per una falta a Stuani!

48'

Verdú, sense perill. El xut de la falta se'n va molt desviat.

47'

Falta perillosa contra el Girona. Impedeixen la cursa d'un jugador de l'Elx i l'àrbitre ho veu. Compte.