Final de la Champions League | PSG - Bayern de Munic: resultat, resum i gols

PSG 0
-
Bayern 1
22:56

CRÒNICA | El Bayern es corona a Lisboa i el PSG es queda a les portes de la glòria (0-1)

La Champions League del coronavirus és per al Bayern de Munic. El club bavarès és el just campió després d'una fase final de futbol d'altíssim nivell a Lisboa. Després d'humiliar el Barça i de destrossar el Lió, ha batut el PSG en una final molt disputada. Un gol de Coman a la segona meitat ha decantat el títol (0-1). [Llegeix la crònica de la victòria del Bayern de Munic]

gol bayern psg EFE

22:54

🔴 Final del partit! El Bayern de Munic és el campió d'Europa!

90+5'

🔶 Targeta groga per a Müller per una falta sobre Mbappé.

90+4'

El PSG va amb tot en els contraatacs! Neymar centra des de la banda però no arriba ningú a la rematada.

90+2'

Neymaaaaaaar! La més clara de la segona part. Se la passa Mbappé en vertical cap al brasiler però necessita donar una volta sobre si mateix per encarar el xut, que marxa fora per poc.

90'

Cinc minuts d'afegit

90'

Té l'empat el PSG! Choupo-Moting fa la jugada a la frontal però el seu xut acaba en passada cap a Mbappé, però el francès estava en fora de joc.

86'

🔄 Últim canvi del Bayern: marxa Thiago per Tolisso.

85'

Coutinho xuta la falta foraaaaa! Se li marxa desviada per molt poquet.

84'

🔶 Targeta groga per a Thiago Silva, per una entrada molt clara a Lewandowski. S'ha jugat la vermella perquè era l'últim home...

81'

🔶 Groga per a Neymar, per una falta a Lewandowski. El brasiler està nerviós...

80'

🔄 Últims canvis del PSG: marxen Bernat i Di María i entren Kurzawa i Choupo-Moting.

79'

Es dol Juan Bernat de la cuixa. Veurem si pot seguir.

73'

Intentaba la jugada de les mil meravelles Mbappé! Després de remenar la pilota dins l'àrea Kimmich se l'aconsegueix treure.

72'

🔄 Canvi del PSG: marxa Ander Herrera i entra Draxler.

70'

Marquinhos a punt d'empatar! Delicatessen en forma de passada de Di María que connecta amb Marquinhos, però Neuer atura el xut del migcampista. Enorme el porter bavarès.

69'

🔄 Canvis del Bayern: marxen Coman i Gnabry i entren Perisic i Coutinho.

67'

Di Maríaaaa! Fa un centre que anava cap a Mbappé, però el davanter salta i li passa entre les cames, maniobra perfecta per desconcertar Neuer però l'alemany l'atura perfectament.

66'

Als núvols Alaba! Prova el xut des de fora de l'àrea però se li marxa massa alta.