Final del play-off | Girona - Elx: resultat, resum i gols

-
Elx 1
00:04

CRÒNICA | El Girona s'abona a les desgràcies històriques (0-1)

Girona no serà de Primera. Nit històrica, cruel i decadent a Montilivi. El conjunt blanc-i-vermell ha perdut contra l'Elx a la final del play-off i s'ha quedat sense ascens a la categoria reina (0-1). La caiguda ha arribat de la manera més dolorosa: amb un gol en els darrers instants del temps afegit del català Pere Milla. Tal com va passar contra el Lugo l'any 2016, però aquest cop sense públic a les graderies. Encara més dramàtic. El cop és molt dur. Tant, que costa de creure que els gironins —futbolistes i afició— puguin refer-se i tirar endavant. [Llegeix la crònica del partit del Girona]

samu saiz girona elx EFE

90+10'

🔴 S'acaba el partit. El Girona no aconsegueix el somni i l'Elx puja a Primera Divisió.

90+9'

Alcalá foraaa! Se la deixa Borja García a la frontal i el jugador del Girona l'envia als núvols. S'acaba...

90+7'

Gol de l'Elx (0-1)

S'acaba el somni a Montilivi. Centrada des de la banda que caça Pere Milla completament sol. La seva rematada amb el cap va al pal curt del porter i Riesgo l'arriba a tocar, però se la menja i va dins.

GOL GIF 2019

90+5'

Prova un centre l'Elx des de l'esquerra i es marxa córner. Quin patiment a Motilivi...

90+3'

🔄 Canvi de l'Elx: marxa Iván Sánchez i entra Mfulu.

90+1'

Pocs minuts per acabar el partit i, si no hi ha gols, pròrroga.

90'

8 minuts d'afegit a Montilivi.

90'

Es dol Aday per una falta de Juan Cruz. No ha estat res, amunt Aday.

89'

Agressió de Mojica, amb cop de colze, que acaba en no res. Podria haver estat targeta groga per al lateral del Girona.

86'

Diamanka! No controla bé el migcampista del Girona dins l'àrea, però abans fa falta.

85'

🔶  Targetes grogues per a Víctor i Pere Milla a l'Elx i Granell al Girona! Víctor li fa una falta Borja García, que s'ha quedat adolorit a terra, i Granell ha anat corrent a recriminar-li al jugador de l'Elx, acció que l'ha fet merèixer targeta.

82'

El Girona controla el joc, però ha de vigilar qualsevol contraatac de l'Elx. La defensa catalana ben posicionada.

78'

Últims minuts del Girona-Elx i recordem que amb aquest marcador qui puja a Primera és el Girona! Els catalans han de resistir.

76'

💦 Pausa d'hidratació.

75'

🔄 Doble canvi de l'Elx: marxen Verdú i Folch i entren Escriche i Fidel.

72'

Comèdia de Pere Milla. El futbolista de l'Elx es queixa d'una agressió inexistent de Granell. Segueix el joc.

67'

Finalment Riesgo continua, però el porter del Girona no gira rodó...

64'

Compte que Riesgo s'asseu al terra... no té bona pinta per al porter del Girona.

60'

🛑 STUANI EXPULSAT! El jugador uruguaià li fa una falta a l'alçada del turmell a un jugador de l'Elx i l'àrbitre revisa la jugada en el VAR... i li mostra la targeta vermella. Baixa molt sensible per al Girona.