Vueling ha anunciat quatre noves aliances amb les companyies Hainan Airlines, Singapore Airlines, Air China i Etihad Airways que permetran oferir des de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat connexions addicionals i directes a vols de llarga distància.

En un comunicat aquest dilluns, l'empresa ha informat que les quatre aerolínies ampliaran la seva oferta de vols amb 120 destinacions més que Vueling opera, i reforçaran, al seu torn, el lideratge de l'aeroport barceloní.

L'objectiu és impulsar la internacionalització de la companyia espanyola, situant-se com un dels impulsors en el tràfic de llarg radi als principals aeroports als aeroports de Roma-Fiumicino, Londres-Gatwick, Londres-Heathrow, Madrid-Barajas i París-Orly.

D'aquesta manera, els passatgers d'aquestes aerolínies amb una "forta presència" als mercats globals, sobretot a Àsia i el Mitjà Orient, podran connectar de forma directa amb les destinacions ofertes per Vueling.

Fins ara, són 120 les destinacions que ofereix l'aerolínia espanyola de curt i mig radi a Europa, Nord de l'Àfrica i el Pròxim Orient, que són operades amb una flota que estarà conformada aquest 2019 amb 120 avions dels models Airbus A319, A320, A320neo i A321.