L'onada mediàtica en contra de la plantada al Rei, a més de les múltiples crítiques des de l'elit política madrilenya, no impedeixen que hi hagi veus de l'empresariat que desitgin la permanència del Mobile World Congress a Catalunya.

El conseller delegat de Vodafone en l'estat espanyol, Antonio Coimbra, ha assegurat que des de la companyia faran "tot el que puguin" perquè el Mobile World Congress es continuï celebrant a Barcelona. En una trobada amb la premsa en el marc d'aquesta fira, Coimbra ha remarcat que aconseguir que l'esdeveniment mundial més important de la indústria mòbil es quedi a Espanya els interessa a tots, tant a la companyia com a Espanya, a Catalunya i a Barcelona.

En aquest sentit, el directiu de l'operadora ha reafirmat el compromís de la companyia amb Espanya i amb Catalunya, que és una regió "molt important" per a Vodafone. Així mateix, ha remarcat que tot indica que el MWC se'n va continuar celebrant a la ciutat comtal fins a 2023, any en el qual finalitza el compromís amb Barcelona de la GSMA, l'organització que agrupa a la indústria mòbil i que organitza l'esdeveniment, i que després ja es veurà.

Respecte a l'impacte que la situació política a Catalunya pugui estar tenint en el MWC i en les possibilitats que abandoni Barcelona, Coimbra ha apuntat que no comentaran res sobre política.