Catalunya ja es pot veure a les pantalles grans de Times Square, a Nova York. Des d'avui fins el 18 de novembre, els indrets més emblemàtics de Catalunya sortiran a tot color al mig de la ciutat nordamericana. Es tracta de la campanya de promoció turística de Catalunya, Legends of Catalonia, impulsada per la Generalitat i l'Agència Catalana de Turisme. 

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha penjat a Twitter un vídeo on es pot veure la campanya turística a les grans pantalles de Times Square:

Legends of Catalonia és un joc protagonitzat per cinc personatges reconeguts a nivell mundial i que proposa una experiència inmersiva que dóna a conèixer Catalunya, ensenyant indrets emblemàtics del país i mitjançant un joc. La campanya està enfocada al turisme nordamericà, i és per aquest motiu que s'han aliat amb mitjans dels Estats Units per atraure visitants.  

Segons l'Agència Catalana de Turisme (ACT), aquesta és la primera vegada a Europa i al món que un organisme de promoció turística utilitza un joc per promocionar el país, "una forma arriscada però potent", asseguren.