Unitono, una empresa dedicada a l’atenció telefònica crea més de 150 llocs de treball a Reus. La companyia Unitono, que centralitza trucades de multinacionals espanyoles de sectors com la telefonia o l’energia, entre d’altres, s’instal·la al polígon Tecnoparc, i els seus directius asseguren que és el primer centre d’aquestes característiques que posa en marxa a Catalunya, amb voluntat de consolidar la seva presència al país. A més, l’empresa garanteix que en poc temps la plantilla creixerà a les 200 persones. De moment, ja s’està acabant de formar el personal contractat a les instal·lacions, propietat de Redessa, on s’ha ubicat la seu, en unes oficines d’uns 750 metres quadrats de superfície. 

Amb l’arribada d’aquesta nova empresa, operativa a partir de l'abril, el CEPID, edifici propietat de Redessa concebut per acollir activitats científiques i empresarials, quedarà pràcticament ple. L’ocupació ja serà del 90% -quan fins ara era del 72% i al 2011 estava al 10%- i el volum de treballadors, entre els dos centres de negocis del polígon Tecnoparc, arribarà al miler. "I ja treballem en el nou CEPID", ha garantit el regidor de Promoció Econòmica i conseller delegat de Redessa, Marc Arza. 

Unitono ocuparà un espai de 750 metres quadrats -una gran sala diàfana i una sala de reunions- a la primera planta del centre d’empreses del CEPID. La posada en marxa de l’empresa ha suposat algunes modificacions al conjunt de l’edifici, com ara l’ampliació de la zona de menjador, que s’ha hagut de dimensionar per donar cabuda a l’increment de treballadors. Unitono garanteix que en molt poc temps la plantilla s’elevarà als 200 treballadors, amb voluntat de consolidar-se a Reus.

“Esperem estar-hi molts anys, tenim una clientela fidel”, ha manifestat la directora d’Unitono, Gema Cerro. L’empresa assegura que tindrà molts clients, tant nacionals com locals -si bé no ha volgut desvetllar noms concrets- i que Reus es posicionarà com el “centre neuràlgic” de tot Catalunya. Per la seva banda, el director general d’Avanza, Carlos Ubaldo Moreno, ha manifestat que l’aposta del grup passa per seguir creixent al país i consolidar-se en el mercat català i espanyol. El grup Avanza és present a sis països, compta amb més de 200 clients i actualment té una plantilla de més de 6.000 treballadors. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat