La fàbrica de cervesa San Miguel ha anunciat que traslladarà la seu social de Barcelona a Màlaga. Aquesta és una de les societats del Mahou San Miguel, i l’única del grup que tenia domicili a Catalunya, segons ha anunciat el conglomerat en un comunicat.

San Miguel compta amb un centre de producció a Màlaga des del 1966. Segons la comunicació empresarial, la decisió respon al compromís de garantir la màxima seguretat jurídica per a la companyia i els seus professionals en el desenvolupament de l’activitat. El canvi de seu social no tindrà cap afectació pel que fa a la plantilla o als centres de producció.

El grup Mahou San Miguel té la seu central a Madrid des del 1890, on factura i es consoliden tots els seus comptes a través de la matriu Mahou. A banda, té centres de producció a Andalusia, les Illes Balears, Castella - La Manxa, Castella i Lleó, les Illes Canàries, Catalunya, el País Valencià, Galícia, Madrid, el País Basc i Astúries. Tots es mantindran operatius a les ubicacions actuals.