El Departament de Treball acull aquest divendres a la tarda, des de les quatre, una nova reunió de mediació entre els representants sindicals dels treballadors de terra d'Iberia i la direcció de la companyia per evitar a última hora la vaga convocada per aquest cap de setmana a l'Aeroport del Prat. A tocar de les 9 del vespre, la reunió segueix en marxa i no es coneix si les parts han acostat posicions. 

A la reunió, hi ha membres del comitè d'empresa d'Iberia, representants de l'empresa i d'AENA, el secretari general de la conselleria de Treball, Josep Ginesta, el director general de Relacions Laborals, Enric Vinaixa, el secretari d'Infraestructures, Isidre Gavín​, i membres de la delegació del Govern.

Les dues parts es van reunir aquest dijous sense que s'arribés a un acord i el Ministeri de Foment va dictar els serveis mínims, que obligaran a enlairar el 100% dels vols domèstics amb els territoris no peninsulars, el 54% dels serveis internacionals i el 32% dels peninsulars que tinguin una alternativa de transport inferior a 5 hores.

El personal de terra dona servei a 27 companyies a l'aeroport de Barcelona, per la qual cosa, el número de vols afectats podria ser de l'ordre de mil durant el termini previst de la vaga.