Reby, empresa dedicada a la mobilitat personal elèctrica i compartida, ha ofert aquesta setmana als seus prop de 100 empleats teletreballar indefinidament "si així ho desitgen".

L'empresa ha decidit encarar així l'animenada nova normalitat amb la desescalada pel coronavirus i "es posiciona com a pionera a Espanya a l'hora d'adoptar aquesta mesura" davant el desconfinament, informa aquest dijous en un comunicat.

Impulsar el canvi

La companyia barcelonina destaca que ja decideixen el mateix empreses capdavanteres internacionals "que estan impulsant aquest canvi de paradigma", adoptant i potenciant el teletreball permanent encara que la pandèmia remeti.

Per això, la nova vicepresidenta de Recursos Humans i Customer Experience de Reby, Mireia Carnicero, defensa que la pandèmia dona peu a les empreses a una nova revolució laboral que inclogui la conciliació i, a més, a "tenir accés al talent internacional adaptant-se a les necessitats i desitjos de cada professional".

Reby considera que el teletreball obligat per la crisi sanitària es convertirà en quotidià als llocs que ho permetin, ja que "no serà viable per a les feines que requereixin una presència física", com el manteniment i distribució dels vehicles.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat