Dels creadors del Pier01 arriba el Pier03, el nou espai per als emprenedors. Barcelona Tech City, associació que representa a més de 800 emprenedors, start-ups i empreses dels sectors digital i tecnològic barceloní, ha anunciat l'obertura del Pier03, un nou hub creat per donar cabuda a noves empreses que vulguin afegir-se a aquest nou projecte.

Localitzat a l'edifici Els Porxos d'en Xifré a tres minuts del Pier01, aquest nou espai amb més de 3.500 m2 d'oficines i el futur projecte de terrassa verda de 2.500m², comptarà la presència de més de 20 companyies i diferents agents de l'ecosistema, seguint la filosofia de l'actual hub de Barcelona Tech City.

"Comptar amb un nou Pier és la demostració de l'impacte que té el creixement de l'ecosistema tecnològic i digital de Barcelona i la consolidació com a focus de negocis i inversió en aquest sector; això permet ampliar la capacitat de l'ecosistema de gestionar noves sinergies i espais i impactar positivament en el desenvolupament de projectes per als membres. Les diferents empreses i organitzacions que formen part del Pier03 garanteixen la transversalitat de l'impacte dels negocis digitals i tecnològics de Barcelona", assegura Miguel Vicente, president de Barcelona Tech City.

L'obertura del Pier03 respon a l'estratègia de creixement de l'Associació, a través del seu projecte Barcelona Tech City Campus, l'objectiu del qual és consolidar diferents espais enfocats en tecnologies de gran potencial per a la ciutat.

"Barcelona Tech City es va crear, entre altres raons, per contribuir des de la perspectiva privada a alinear a tots els agents de l'ecosistema per aconseguir que Barcelona jugui a la lliga mundial de les ciutats tecnològiques. Barcelona està ara bé posicionada, ja que es troba entre els 30 'hubs' tecnològics més importants a escala internacional. Incorporar el Pier03 ens permet reforçar l'estratègia de projecte de ciutat que promovem des de l'Associació", destaca Miquel Martí, CEO de Barcelona Tech City.

El Pier03 expandeix el projecte de Campus Tecnològic que està creat Barcelona Tech City, un projecte que, per mitjà de nous emplaçaments, potencialitza el funcionament de l'ecosistema tecnològic i digital de la ciutat de manera transversal a tots els sectors. Actualment compta amb el Pier01, reconegut per Forbes com un dels 6 hubs més innovadors del món; i també incorpora Canòdrom, el hub de Peninsula, partner estratègic de l'Associació, enfocat en videojocs i indústries creatives.