L'Obra Social La Caixa ha destinat 2,6 milions d'euros a un total de 109 projectes d'entitats socials espanyoles en la seva convocatòria d'ajuts per a la lluita contra la pobresa infantil i l'exclusió social, de la qual es beneficiaran 46.000 persones.

L'objectiu principal dels projectes seleccionats en aquesta convocatòria és la inclusió de persones en risc de pobresa, així com l'apoderament personal en la infantesa i la joventut afavorint el desenvolupament integral, ha informat aquest dilluns l'Obra Social La Caixa.

A Catalunya, més de 13.000 persones en risc d'exclusió seran els beneficiaris del mig milió d'euros que La Caixa ha concedit a 21 projectes dins d'aquesta convocatòria.

El president de la Fundació Bancària La Caixa, Isidre Fainé, ha destacat el compromís de l'entitat "amb tots aquells col·lectius que lluiten per una societat més justa i igualitària, on les persones vulnerables tinguin oportunitats reals d'inserció social".

La convocatòria de lluita contra la pobresa infantil i l'exclusió social és la segona en resoldre's del Programa d'ajuts a projectes d'iniciatives socials 2019.

En la selecció de projectes, a més d'avaluar els objectius, la metodologia i l'impacte previst, la Fundació Bancària La Caixa ha posat èmfasi en aquells que destinen temps a conèixer cada persona, potencien els seus interessos, la seva coresponsabilitat, capacitat d'elecció i implicació.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat