La Covid-19 ha condicionat notablement la celebració del Mobile World Congress. La GSMA, l'entitat organitzadora, ha hagut d'adaptar-se a les circumstàncies i crear un format híbrid que jugui amb la presencialitat i l'assistència virtual

Els interessats podran triar quin tipus d'experiència volen viure al Mobile. A través del seu portal web, s'ofereixen diferents opcions d'inscripcions que van des dels 438,90 euros -la més econòmica- fins als 4.614,50 euros -la més cara-. 

Opcions presencials 

Aquells que vulguin assistir de forma presencial a l'esdeveniment, tenen quatre  opcions diferents: 

El Discovery Pass  consisteix en un forfet que permetrà els assistents accedir a tota la planta de l’exposició i a l’ecosistema inicial. Pel que fa a les conferències, podran seguir-les gràcies a la transmissió en línia o accedint al servei de vídeo a la carta. El seu preu és de 768,90 euros.  

El Intelligence Pass suma tots els serveis del Discovery Pass i permet accedir a totes les sales de conferències i unir-se a més de 30 conferències del CEO, més de 250 ponents i 33 sessions de seguiment a MWC Barcelona. Té un cost de 1.756,70 euros. 

El Leader's Pass, per 2.415,60 euros, recull els avantatges ja esmenats, però amb xarxes millorades, debats de tallers especialitzats i accés a la sala de treball VIP. 

Finalment, el Vip Pass, ofereix una experiència completa que inclou des del viatge, l'allotjament als millors hotels, i totes les funcions dels passos Discovery, Intelligence i Leader's, però amb avantatges VIP exclusius.  Es tracta de l'opció més cara, per 4.614,50 euros. 

Entrades virtuals

Com és lògic, les entrades més econòmiques són les virtuals. Els interessats poden escollir entre el iDeiscovery, que per 438,90 euros et permet seguir les sessions de conferències i conferències en directe a la fira i programa d'inici de MWC Barcelona i 4YFN;  i el iLeaders, per 768,90 euros, que suma la possibilitat d'accedir de forma remota a les estadístiques dels líders de la indústria i les xarxes virtuals millorades per establir relacions, formar associacions i segellar aquest acord.

Els ponents principals

La celebració de les conferències és un aspecte clau del Mobile. Entre la llista dels més de 600 ponents, trobem personalitats destacades de diferents sectors, com la telefonia mòbil o les telecomunicacions. Aquests són alguns dels més destacats:

Danielle Royston

Danielle Royston ha treballat en els últims 10 anys com a CEO especialitzada en la reconversió d'empreses. Recentment, va ser directora general d'Optiva i va aconseguir posicionar l'empresa com a líder en el sector cloud-native BSS/OSS.

La seva conferència se celebrarà el dimarts dia 29 de juny, a les 9:30 h. 

Danielle Royston web

Danielle Royston / Mobile World Congress 

 

Eugene Kaspersky

Eugene Kaspersky és un expert en ciberseguretat de renom mundial i empresari d’èxit. És cofundador i CEO de Kaspersky, el proveïdor més gran privat de solucions de ciberseguretat i protecció de punts finals del món.

La seva ponència tindrà lloc dilluns 28 de juny  a les 11:45 h. 

Eugene Kaspersky web

Eugene Kaspersky / Mobile World Congress 

Caroline Casey 

Caroline Casey és la fundadora de The Valuable 500 i és considerada com una empresària social guardonada. Compromesa a construir un moviment global sobre negocis inclusius per als 1.300 milions de persones del món amb discapacitat, durant les darreres dues dècades ha creat diverses organitzacions i iniciatives centrades en la inclusió empresarial amb discapacitat. 

També és ponent de TED, Ashoka Fellow, Eisenhower Fellow, antiga assessora de la Clinton Global Initiative, un jove conseller mundial i jove líder mundial del Fòrum Econòmic Mundial. La seva intervenció es produirà dilluns dia 28 de junys a les 17 h. 

Caroline Casey BW web

Caroline Casey / Mobile World Congress 

Arvind Krishna

Arvind Krishna és CEO d'IBM, una de les empreses més grans i influents del món. Com a líder empresarial i tecnòleg, ha liderat la construcció i expansió de nous mercats per a IBM en intel·ligència artificial, cloud, computació quàntica i blockchain. També ha tingut un paper important en el desenvolupament de productes i solucions innovadores d’IBM basats en aquestes tecnologies emergents. La seva ponència tindrà lloc el 28 de juny a les 17 h. 

Arvind Krishna web

Arvind Krishna / Mobile World Congress 

Julie Sweet

Julie Sweet és CEO d'Accenture i forma part del consell d'administració de la companyia. Anteriorment, va ser consellera general d'Accenture, secretària i cap de compliment durant cinc anys. La seva conferència se celebrarà el dia 28 de juny a les 17 h. 

Julie Sweet web

Julie Sweet / Mobile World Congress

 

Imatge principal, hostesses Mobile World Congress MWC 2019 / Sergi Alcàzar