Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha iniciat un procés de captació de talent per incorporar més de 200 persones al departament d'Informàtica situat a Paterna (València). D'una banda, la companyia ha obert un procés en col·laboració amb la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, per seleccionar personal procedent de cicles formatius de Formació Professional de grau superior, concretament d’ASIX (ASIR), Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes; DAW, Desenvolupament d'Aplicacions Web, i DAM, Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma. D’altra banda, i de manera paral·lela, la cadena completa aquest procés de selecció de més de 200 persones amb la incorporació de perfils sènior amb àmplia experiència i acabats de titular de graus universitaris.

Mercadona té actualment un departament d’Informàtica que es compon de 500 persones, professionals multidisciplinaris especialitzats en enginyeria de software, tant FrontEnd com BackEnd, Cloud, Site Reliability, caps de projecte, arquitectura empresarial, administradors de sistemes, operacions, analítica, IoT i seguretat informàtica. Amb l'obertura d'aquest nou procés de captació de talent, es persegueix impulsar el projecte de transformació digital, que amb una inversió anual de 150 milions d'euros pretén millorar les eines i els processos informàtics, i abordar iniciatives importants en col·laboració amb proveïdors especialistes de les diferents solucions informàtiques. L'objectiu és agilitzar al màxim la presa de decisions, incrementant l'eficiència i l’agilitat dels processos a través de dades úniques i veraces.

Per això, els seleccionats no només tindran l'oportunitat d'abordar aquest nou repte, sinó que a més podran créixer professionalment dins el projecte Mercadona, un projecte que aposta per les persones i que té una política de Recursos Humans que se centra en el seu desenvolupament. De fet, els nous treballadors tindran, com els 85.800 que actualment formen la plantilla de la companyia, contractes fixos des del primer dia, importants plans específics de formació i l'opció, a mitjà termini, d'optar a llocs de més responsabilitat dins de la política de promoció interna que caracteritza Mercadona i de la qual ja s'han beneficiat 860 treballadors el 2018. L'enllaç a les ofertes de feina de Mercadona és: https://rebrand.ly/OfertasMercadona

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat