Mercadona ha lliurat aquest divendres prop 16.000 articles d’higiene personal com ara xampús, desodorants i protectors solars per a adults i xumets, mossegadors i parament infantil a l’Associació Cívica La Nau, banc de productes no alimentaris ubicat a Cornellà de Llobregat, davant la crisi pel coronavirus.

Aquesta donació se suma a la realitzada per Laboratorios Maverick, empresa proveïdora de productes d’higiene personal de Mercadona, que l’abril passat va lliurar a l’entitat social més de 18.000 productes.

Des que va començar l’emergència pel coronavirus, Mercadona ha fet donacions a diverses entitats socials, entre elles els quatre bancs d’aliments de Catalunya o Creu Roja. Des del 27 de març passat i fins avui, ha lliurat més de 600.000 quilos de productes de primera necessitat

La presidenta de l’Associació Cívica La Nau, Emília Català, ha destacat que l’entitat, ha agraït “el profund sentit de solidaritat de Mercadona i Laboratorios Maverick amb les persones que passen dificultats”. De la seva banda, Santi Mont, director de Relacions Externes de Mercadona a Barcelona Nord, ha agraït “la tasca que estan duent a terme les entitats socials com l’Associació Cívica La Nau”.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat