Mapfre invertirà uns 12 milions d'euros en l'obertura de 46 noves oficines a Catalunya, amb l'objectiu de seguir creixent a la comunitat i dins un pla d'implantació de 70 nous locals entre el 2018 i el 2020, dels quals ja se n'han inaugurat 24. El director general de Mapfre a Catalunya, Ricardo José Garzo, ha explicat aquest divendres que el pla mostra l'"aposta" de la companyia per Catalunya perquè és un mercat en el qual volen seguir creixent.

De les 70 noves oficines, 24 estaran a Barcelona i la resta en localitats de més de 3.000 habitants, com Sitges, Sant Andreu de la Barca i Premià de Mar, amb l'objectiu d'augmentar un 6% els actuals 665.866 clients que Mapfre té a Catalunya. De les noves oficines, les cinc més grans seran pròpies de Mapfre i la resta seran delegades.

Alhora, quan aquest pla d'implantació acabi, el 2020, Mapfre tindrà unes 130 oficines a Barcelona. La companyia també obrirà pròximament nous centres de serveis de l'automòbil a l'Hospitalet de Llobregat, Sant Boi i Badalona, que se sumaran als de Barcelona i Sabadell i en els quals treballen entre 5 i 7 persones, i encara que en aquests centres no arreglen els cotxes, els porten a reparar a algun taller i els tornen als clients. A més, Mapfre també ha posat en funcionament a Barcelona una oficina especial per a pimes.

El conseller delegat de Mapfre Iberia, José Manuel Inchausti, ha emmarcat la seva aposta per Catalunya, on té una quota de creixement del 10%, en què la comunitat sempre ha estat un "vaixell insígnia" de creixement a Espanya. 

La companyia va tancar el primer trimestre de l'any amb gairebé 200 milions d'euros en primes a Catalunya, un 10% més que durant el mateix període de l'any anterior. D'ells, 50,1 milions van correspondre al ram de cotxes, amb un creixement del 4,4%; 47,2 milions a vida, amb un increment del 34,8%; 41,2 milions a salut, un 7,5% més; i 16,9 milions a llar, un 5,2% superior al mateix període de l'any anterior. 

Mapfre té més de 700 empleats a Catalunya, on compta amb més de 10.000 proveïdors i més de 900 mediadors.