La companyia especialitzada en la distribució d'eines de bricolatge, construcció, decoració i jardineria, Leroy Merlin, ha descartat ubicar a Barcelona la seva seu del centre logístic que prepara Adeo, matriu de la cadena francesa, al sud d'Europa. El motiu? La falta de sòl logístic i industrial al centre o a prop de la capital catalana. 

Tot i que Barcelona la ciutat era una de les tres ciutats candidates a acollir el hub de Leroy, finalment Adeo ha triat Marsella, França, descartant alhora també la ciutat italiana de Gènova. En aquest centre logístic l'empresa repartirà pel sud europeu les mercaderies del grup procedents d'Àsia.

Segons apunta el digital Vozpópuli, l'empresa no ha volgut donar explicacions de perquè ha triat Marsella, tan sols que "la nostra política sobre decisions empresarials és no comentar-les. No tenim res a dir ", han assenyalat les fonts.

Amb tot, es posa de manifest un dels problemes de la ciutat comtal, que està a hores d'ara tocant un sostre d'ocupació pel que fa a sòl logístic i industrial, quelcom que cal solucionar per no perdre inversions.