Vivers Barri, l'empresa de jardineria encarregada de les plantes del Mobile World Congress (MWC), és una de les damnificades per la cancel·lació del congrés. Es tracta del proveïdor de plantes d'un dels congressos més importants del món, que, amb la suspensió de l'esdeveniment, s'ha quedat amb més de mig miler de plantes en estoc. És per aquest motiu que l'empresa ha organitzat un outlet per vendre les plantes a preu de saldo i recuperar, d'aquesta manera, part dels diners. 

L'outlet es farà durant aquest cap de setmana, tant dissabte 15 de febrer com diumenge 16, en horari de deu del matí a dues del migdia, a la seva seu de Gavà. Els preus ballen entre els 5€ i els 20€ segons el tipus de planta, i l'empresa assegura que es tracta de plantes "d'alta qualitat".

vivers barri outlet

A l'espera de saber si finalment hi haurà algun tipus d'indemnització per la sobtada cancel·lació de l'esdeveniment, diverses empreses han d'enginyar-se-les per mirar de recuperar com puguin part de la inversió pel Mobile. També és el cas del sector dels serveis barceloní, que juntament amb l'Ajuntament de Barcelona, prepara una setmana d'ofertes i gangues per evitar l'allau de cancel·lacions els dies del MWC. També ho està fent Mercabarna, que està intentant col·locar tot el producte prèmium que tenia preparat per al Mobile. 

I és que, com ja ha asseverat la patronal Pimec, la cancel·lació del Mobile World Congress suposarà una pèrdua de fins a 220 milions d'euros per a les petites i mitjanes empreses catalanes.