La cadena de supermercats Mercadona s'ha sumat a l'allau d'empreses que trien Barcelona per desenvolupar-hi el negoci logístic i ha signat el lloguer d'una nau en construcció de la Zona Franca, on preveu obrir un magatzem logístic per a les seves vendes en línia. Segons ha avançat TV3, la nau té una superfície de 10.500 metres quadrats, que es dedicaran exclusivament al negoci en línia, i està situada en una parcel·la d'uns 20.000 metres quadrats.

Fonts de la cadena valenciana de supermercats han afegit que es treballa amb la previsió que aquesta nau, la construcció de la qual no correspon a Mercadona, comenci a funcionar el 2020. D'aquesta manera, Mercadona ampliarà els seus 'ruscs', nom amb el qual ha batejat els seus magatzems logístics per al seu negoci en línia, el primer dels quals ha estat l'obert a València el 21 de maig i que compta amb una superfície d'uns 13.000 metres quadrats.

Quan la cadena de supermercats va anunciar l'obertura a València d'un rusc, ja va apuntar que si aquesta prova pilot funcionava cercaria nous emplaçaments en altres ciutats, com Madrid i Barcelona, per obrir nous centres logístics per al seu canal de venda en línia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat