La Conselleria d'Empresa i Coneixement de la Generalitat ha destinat aquest any més de tres milions d'euros a la convocatòria de subvencions per entitats que fomentin l'emprenedoria integrant-se a la xarxa Emprèn.

Segons ha informat la Generalitat aquest dilluns en un comunicat, les entitats que s'integrin a la xarxa donaran suport a persones emprenedores per afavorir la creació d'empreses.

La convocatòria té com a objectiu impulsar actuacions que activin la capacitat de creació d'empreses i generin ocupacions, desenvolupar un entorn favorable per facilitar la creació d'empreses i integrar i alienar actors, serveis i recursos a la disposició de les persones emprenedores.

Projectes individuals i agrupats

El període per optar a les subvencions serà del 24 de juliol al 7 d'agost i podran postular-se ajuntaments, consells comarcals, consorcis locals, diputacions, entitats sense ànim de lucre, universitats, escoles de negocis, col·legis professionals i gremis.

La quantia màxima de la subvenció serà el 80% del cost de l'activitat subvencionable, fins un import màxim de 100.000 euros anuals per projectes individuals, i de 150.000 euros anuals en el cas de projectes agrupats.