La patronal Foment del Treball, presidida per Josep Sánchez Llibre, ha reclamat a la Generalitat que faci una "declaració pública" per "facilitar la fi de les protestes" i "garantir la mobilitat" arran del tall a la frontera amb França a l'AP-7, on el Tsunami Democràtic hi ha organitzat un tall a mode de protesta.

En un comunicat, Foment ha assegurat que cal "continuar l'activitat econòmica i empresarial" per evitar "condemnar Catalunya a l'aïllament i el bloqueig econòmic". Segons la patronal, és "prioritari" evitar "tant els riscos personals com els perjudicis econòmics per al teixit empresarial català". A més, Foment critica el Govern per, segons diu, "encoratjar les mobilitzacions, les protestes ciutadanes i l'ocupació d'infraestructures estratègiques".

D'aquesta manera, Foment assegura que les protestes contra la sentència que s'han organitzat a Catalunya des del 14 d'octubre "provoquen greus afectacions econòmiques per al conjunt de les empreses catalanes, i de la resta d'Espanya i d'Europa".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat