CaixaBank ha estat elegida com la millor entitat de banca privada del món per la seva comunicació digital als seus clients, segons el mitjà especialitzat Professional Wealth Management (PWM), propietat del grup britànic Financial Times. L'entitat bancària catalana s'ha fet amb aquest títol en guanyar els Wealth Tech Awards de PWM, que ahir van celebrar la seva segona edició a Londres, i que premien els bancs que destaquen per la seva estratègia de transformació digital i la seva "contínua innovació".

El jurat ha analitzat els serveis de més de 50 bancs i, en el cas de CaixaBank, ha valorat productes de la seva banca privada com Ocean, la seva plataforma d'inversió amb accés a 2.000 fons i 140 gestors, segons ha detallat l'empresa en un comunicat. La publicació britànica ha premiat també al servei de banca privada de BPI, entitat pertanyent al Grup CaixaBank, com la millor d'Europa per l'impuls a la digitalització dels seus gestors.

La banca privada de CaixaBank va tancar l'any 2018 amb més de 60.000 clients, fet que suposa un creixement del 2,6% respecte a l'any anterior, i afirma que ha seguit "enfortint" el servei, orientat a clients amb però de 500.000 euros de patrimoni.

Aquest guardó se suma als de Millor Banc a Espanya 2019 i Banc més Innovador a Europa Occidental 2019 per la revista nord-americana Global Finance, i al de Banc de l'Any 2018 per la revista britànica The Banker.