Durant els quatre dies que ha durat el Mobile World Congress 2018, el servei reforçat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) va transportar un total de 179.390 persones, un 116% superior al transport de viatgers d'un dia laborable. 

L’augment de demanda més important es va produir el segon dia del congrés. Així, el dimarts 27 de febrer es van fer 50.441 validacions, el que suposa un 143% més de les validacions d’un dimarts habitual.

Segons assegura FGC en un comunicat, aquestes xifres confirmen els bons resultats de l’operatiu de reforç dissenyat per FGC amb l’objectiu de donar el millor servei possible, augmentant la capacitat dels trens amb 8.000 persones/hora i garantint en tot moment la seguretat i el confort dels usuaris.

El dispositiu especial ha consistit principalment en: incrementar les circulacions de trens a la línia L8 (Molí Nou Ciutat Cooperativa) en 30 circulacions diàries i doblar la capacitat de la resta de combois passant dels tres als sis cotxes, redissenyar la mobilitat en els vestíbuls de les estacions de Pl. Espanya i Europa | Fira per absorbir la demanda, reforçar l’atenció al client amb més personal, senyalització, megafonia específica i xarxes socials.