El Mobile World Congress ha tancat aquesta tarda amb xifres rècord. El director general de la Fira, Constantí Serrallonga, i l'alcaldessa Ada Colau, han valorat l'edició molt positivament, assegurant que ha estat "una de les edicions més exitoses". A més, no pateixen perquè el Mobile marxi: "ja estem preparant l'edició del 2019, i tenim un contracte firmat fins el 2023", ha assegurat Serrallonga. 

El Mobile es queda

Preguntats per si Hoffman, de GSMA, tenia dubtes sobre si continuar celebrant el congrés tecnològic més important a la capital catalana, tant l'alcaldessa com el director de la Fira s'han mostrat tranquils: "el Mobile es queda a Barcelona, almenys tenim el 2019 assegurat". 

Colau s'ha mostrat satisfeta de com ha evolucionat l'organització del congrés. "La GSMA separa la política del congrés i només demana com a requisit per seguir fent el Mobile aquí que es compleixi un entorn de seguretat i estabilitat, com ha estat el cas aquest any". 

Impacte econòmic

La magnitud de l'impacte econòmic del congrés arriba fins als 471 milions d'euros en tot Barcelona, dels quals se n'han pogut gaudir principalment el sector serveis. A més, més de 13.000 llocs de treball temporals s'han creat aquests dies, en diversos sectors, tant a dins com a fora de la fira.