La candidatura independentista Eines de País s'ha confirmat com a vencedora a les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona amb 31 vocals dels 40 que es repartien un cop el recompte s'ha considerat definitiu. 

En el moment en que es va confirmar la victòria de la candidatura, els seus membres ho van celebrar amb un sopar amanit amb crits d'independència mentre aixecaven la copa per brindar.

"La candidatura Cambres Eines de País celebrant amb crits d’independència la confirmació dels resultats a la Cambra de Comerç de Barcelona. Amb aquesta energia i determinació també des del món empresarial es treballa", piulava l'ANC des del seu perfil oficial.

A la celebració també hi havia la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, que ha fet una crida a "treballar per una Cambra al servei de les empreses del país, i al costat del país i de les seves decisions col.lectives".

En la mateixa línia, l'empresari i fundador del Cercle Català de Negocis, Joan Canadell, es manifestava amb la mateixa eufòria clamant: "Es confirma definitivament la victòria d'Eines de País a la Cambra". Canadell assegurava que Eines de País és una "candidatura netament independentista formada per empresaris i empresàries molt capaços, determinats, il·lusionats i pencaires disposats a fer créixer el potencial econòmic de Catalunya i situar-la al capdavant de la UE", concloïa en un missatge a Twitter.