La companyia de 'moto-sharing' eCooltra ha invertit 7 milions d'euros per augmentar la seva flota a Europa, que comptarà amb un total de 3.000 motocicletes elèctriques per a final de l'any, segons ha detallat l'empresa aquest mateix dijous. Aquesta firma catalana de servei de lloguer de motos elèctriques per minuts, que opera a Barcelona, Madrid, Lisboa i Roma, compta ja amb més de 100.000 usuaris.

El conseller delegat de eCooltra, Oriol Marimón-Clos, ha explicat l'aposta per "una manera alternativa de desplaçar-se per les ciutats" que pretén que els ciutadans "deixin a casa seva el vehicle particular i apostin pel 'sharing' en el transport". En aquest sentit, ha explicat que cada moto compartida de eCooltra Motosharing pot fer "el servei equivalent de deu motos convencionals", recalcant que això ajudarà a evitar l'excessiva presència de cotxes en els centres urbans, disminueix el soroll i contribueix amb el medi ambient.

eCooltra Motosharing és un servei de lloguer de motos per minuts llançat per Cooltra Motos, que va néixer a Barcelona el març de 2016, amb una flota inicial de 250 motos elèctriques de la marca Govecs que s'ha ampliat fins a assolir les més de 350 a Barcelona.