La multinacional tecnològica nord-americana Cognizant ha obert el seu primer centre a Catalunya en unes oficines situades a la Torre Realia de l'Hospitalet de Llobregat des de les quals oferirà serveis a clients d'Espanya i d'altres països d'Europa. El secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha estat l'encarregat d'inaugurar les noves oficines de Cognizant, que també té centres a Madrid i a Valladolid.

Fonts de la Secretaria de Telecomunicacions han explicat que la inversió de Cognizant en Catalunya ha comptat amb el suport del Govern a través de l'àrea d'atracció d'inversions estrangeres d'Acció, l'agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat.

Una inversió per reforçar la marca Catalunya

Durant la inauguració de les noves oficines, Jordi Puigneró ha destacat que "inversions com aquesta i la de tantes altres companyies estrangeres que aposten per Catalunya com a hub tecnològic contribueixen a reforçar la marca Catalunya, generen ocupació de qualitat i donen sortida al talent".

Cognizant és una companyia de serveis professionals especialitzada en adaptar models de negoci a l'era digital i treballa per a clients en el sector bancari i financer, assegurances, béns de consum, venda a la menuda, energia i serveis públics, cura de la salut, ciències de la salut, viatges i indústria hotelera, manufacturació i logística, informació, entreteniment, comunicacions i tecnologia.