El president de la patronal egarenca Cecot, Antoni Abad, s'ha reunit aquest divendres amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, per recordar-li la importància del pes industrial del Vallès Occidental a Catalunya i la necessitat d'un pla de mobilitat a la comarca.

Abad ha precisat mesures com una "aposta per un govern de la xarxa intermunicipal d'autobús, a escala del Vallès, i que passa per establir línies ràpides d'articulació comarcal", així com una xarxa de ferrocarril, que juntament amb els autobusos sigui de caràcter públic al Vallès Occidental, segons ha informat la patronal catalana en un comunicat.

Alhora, Abad ha recordat que la zona del Vallès concentra 1,6 milions de persones i suposa el 53% del total de la mobilitat entre les grans àrees de la demarcació de Barcelona, sent un 29% els desplaçaments interns dins del Vallès. I no només això, sinó també que el pla de mobilitat és una proposta de la plataforma FEM Vallès, i ha assenyalat la importància de cooperar, implicar-se i prendre decisions de forma conjunta.

Abad i Calvet també han coincidit a traçar polítiques d'habitatge social sobre la base de la previsió demogràfica, la trobada està emmarcada dins dels quals l'organització empresarial està mantenint amb els nous membres del Govern català.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat