La Corporació Financera Internacional (IFC), entitat del Grup Banc Mundial, ha premiat CaixaBank pel seu suport a la internacionalització d'empreses en països emergents. El 2017, CaixaBank va col·laborar amb l'IFC en un total de 19 països en desenvolupament a tot el món, el que li ha valgut per primera vegada aquest reconeixement.

Segons explica l'entitat, CaixaBank ha donat suport al finançament d'empreses tant en països on és present amb oficines de representació o sucursals com en les regions on no hi té presència física. De la vintena de països en els quals CaixaBank va col·laborar l'any passat amb IFC destaquen Turquia, Sud-àfrica, el Brasil i Egipte, on l'entitat té oficines de representació.

"Amb aquest guardó, el Grup Banc Mundial ha volgut destacar CaixaBank per ser un dels bancs més actius en el programa de finançament i per la seva labor en el suport al comerç exterior als països emergents durant 2017", segons ha informat l'entitat que presideix Jordi Gual en un comunicat.

Actualment, CaixaBank disposa d'una xarxa internacional integrada per 26 sucursals operatives i oficines de representació presents en 18 països. El banc també participa en el capital d'entitats financeres de diversos països. Així, compta amb un 94% de Banc BPI i un 9,92% de l'austríac Erste Bank.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat