El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i el grup CaixaBank, a través de BuildingCenter i Servihabitat, han signat l'acord pel qual seran patrocinadors principals de Barcelona Meeting Point 2018 (BMP), que se celebrarà del 25 al 28 d'octubre en el recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. Amb aquest nou conveni, el grup bancari haurà estat el patrocinador principal de les últimes 20 edicions de la Fira Immobiliària Internacional de referència que se celebra a la tardor a Barcelona, segons ha explicat l'entitat en un comunicat. 

A l'acte de la firma han estat presents Jordi Nicolau, Director Territorial de Barcelona de CaixaBank; Jordi Soldevila, Conseller Delegat de BuildingCenter, Antonio Pérez, Director Executiu d'Operacions de Servihabitat, Blanca Sorigué, Directora General del CZFB i de Barcelona Meeting Point i Antón Ferré, Secretari General del Consorci de la Zona Franca de Barcelona.

Durant la signatura de l'acord, Blanca Sorigué ha agraït al Grup CaixaBank el seu compromís amb Barcelona Meeting Point i “la seva aposta per la continuïtat del saló de referència de l'immobiliari que aquest any ve carregat de novetats, liderant la transformació que està experimentant el sector immobiliari fruit de les noves tecnologies i l'economia 4.0”.

"De les més interessants dels últims anys"

Jordi Nicolau, Director Territorial de Barcelona de CaixaBank, ha indicat que “aquest cicle actual està aportant nous actors, molt interès inversor, irrupció de les  Proptech i un entorn que sens dubte precisa una major professionalització”. A més, ha assenyalat que “gràcies en part a les noves tecnologies, ens trobem amb un consumidor final molt més exigent i informat”. Ha puntualitzat que “aquest fòrum és una gran oportunitat per debatre i aprofundir en tots aquests aspectes anteriors en un entorn de proximitat i, sobretot, trobar noves oportunitats d'inversió i negoci".

La Barcelona Meeting Point d'aquesta edició "es presenta com un dels més interessants dels últims anys” i ha conclòs que “la situació favorable del mercat immobiliari, recolzat tant per CaixaBank com pel sector financer en general, li situen com un dels factors que ha impulsat el creixement de l'economia durant els últims dos anys i amb perspectiva de prolongar-se”.

Jordi Soldevila, Conseller Delegat de BuildingCenter, ha explicat que “com un dels principals tenidors de sòl, la primera matèria del futur, més de 1.500 habitatges d'obra nova i 5.500 habitatges en finalitzacions estem notant que la demanda s'està estenent cap a les principals capitals de província, en forma de taca d'oli, en sectors tan diversos com el residencial, industrial i logístic, cosa que fa que la reactivació del sector sigui molt més racional. Aquesta  ramificació de la demanda, descentralitzant-se de les grans ciutats, també degut a que en aquests sectors el comprador pot beneficiar-se d'oportunitats immobiliàries”. 

Antonio Pérez, Director Executiu d'Operacions de Servihabitat, ha assenyalat que “amb la renovació de patrocini del BMP, ServiHabitat manifest novament el seu compromís amb el saló que, edició després d'edició, s'ha convertit en una cita de referència a què assisteixen els principals agents del mercat immobiliari”. Pérez ha volgut mostrar el paper rellevant d'aquesta fira immobiliària ja que  “en un moment en què l'evolució alcista que venim registrant ens permet ser optimistes, el BMP es converteix en un punt de trobada on podem prendre el pols al moment actual del mercat residencial i analitzar les perspectives de futur”.  

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat