L'Obra Social La Caixa fomentarà l'ocupació de més de 3.250 catalans en risc d'exclusió social en concedir 965.830 euros a 36 projectes d'inserció laboral d'entitats socials a Catalunya, segons ha informat La Caixa aquest dilluns en un comunicat.

En el conjunt de l'Estat, les ajudes arribaran als 3,6 milions d'euros, amb 152 projectes seleccionats i amb el suport i la implicació de 1.492 empreses, a través de les quals es beneficiaran 18.000 persones.

La convocatòria d'Inserció Sociolaboral forma part del Programa d'Ajudes a Projectes d'Iniciatives Socials, que anualment impulsa La Caixa i que aquest any preveu una inversió global de 18,5 milions d'euros en projectes que atenen diferents àmbits. L'objectiu del programa és la promoció de projectes d'inserció sociolaboral que fomenten la integració en el mercat laboral ordinari de persones amb diversitat funcional i en situació de vulnerabilitat social.

Aquest 2018, l'Obra Social La Caixa compta amb un pressupost de 520 milions d'euros, el 59% dels quals es destina al desenvolupament de programes socials i assistencials.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat