Fa uns mesos, Amazon va posar en marxa el seu nou centre logístic al Prat de Llobregat, una inversió de 1.200 milions d'euros, per una superfície de més de 60.000 metres quadrats. Avui, l'empresa ha anunciat que començarà a oferir als seus clients visites guiades a aquest centre logístic del Prat de Llobregat. Des d’avui, grups i particulars ja es poden registrar a la seva web per a les visites guiades que començaran a finals d’aquest mes.

Amazon ofereix aquest servei seguint la metodologia que va començar amb al centre de San Fernando de Henares (Madrid), en què hi han participat més de 5.000 persones des del 2015. 

Durant la visita guiada de 60 minuts, els visitants tindran l’oportunitat de veure com els empleats d’Amazon recullen, empaqueten i envien articles, com ara llibres, productes electrònics i de consum, tot treballant amb tecnologies innovadores, entre d’altres, Amazon Robotics. Les visites guiades estan obertes a qualsevol persona major de 6 anys i cada visita guiada comptarà amb un màxim de 30 participants.