L'empresa de comerç electrònic americana Amazon va batre aquest dilluns, conegut com a Cyber Monday, el rècord de comandes en un sol dia en la seva història, superant així el Prime Day d'aquest mateix any, que es va celebrar el 10 de juliol. Així mateix, durant el període que comprèn des del dia d'Acció de Gràcies i aquest passat dilluns, les petites i mitjanes empreses que comercialitzen els seus productes a través d'Amazon Marketplace van rebre un total de 140 milions de comandes.

Les dades més rellevants d'aquest últim any d'Amazon són un increment del 50% de les comandes a través de l'app per a mòbils a nivell mundial en comparació amb l'any passat. El producte més venut aquest dilluns va ser l'amazon Echo Dot, un dispositiu de control vocal multifunció, inventat per la mateixa empresa. I un altre rècord, gràcies a Amazon, l'empresa Whole Foods va vendre més galls d'indi que mai durant el període d'Acció de Gràcies als Estats Units. 

La pròxima gran campanya d'Amazon a nivell mundial serà la de Nadal, on també esperen augmentar les seves vendes respecte a l'any passat.