El portal Amazon ha posat en marxa el servei d’entregues en una hora "Prime Now" a Barcelona i a 26 localitats del seu entorn, com l’Hospitalet de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Cugat del Vallès, entre d’altres. Les comandes, que han de tenir un import mínim de 19 euros, s’hauran de fer a través d’una aplicació mòbil, on s’oferiran més de 20.000 productes que es lliuraran al comprador en una hora o en franges d’entrega de dues hores.

Més concretament, es pot trobar una botiga a l’app on es podran comprar productes exclusivament catalans –incloent-hi congelats, refrigerats i frescos– i que també podran ser lliurats en 60 minuts. Més del 50% de les entregues es faran en vehicles elèctrics, també bicicletes. De fet, la multinacional tindrà a Barcelona la seva flota ecològica més gran d’Europa.

Mercabarna i iogurts Pastoret

Per poder oferir productes frescos, la multinacional ha incorporat a la llista diversos operadors de Mercabarna, així com empreses i productors locals, com per exemple el fabricant de iogurts Pastoret.

A l'aplicació, disponible per a iOS i Android, els usuaris podran triar entre les entregues en una hora, amb un cost de 5,90 euros, o el lliurament gratuït en franges de dues hores, entre les vuit del matí i la mitjanit. Prèviament, els clients hauran de ser Premium i això té un cost de 19,95 euros anuals.

La capital catalana s’ha convertit en la sisena ciutat de l’Europa continental a disposar de les entregues ultraràpides d’Amazon, entre les quals hi ha Londres, París i Munic, a més de San Francisco, als Estats Units.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat