El cuiner Xavier Pellicer ha estat distingit "Personalitat de l'Any" per la We're Smart Green Guide, la guia verda de restaurants de tot el món.

Pellicer ha entrat a formar part de la llista dels "Plant Based Untouchables Chefs" d'aquesta guia després de rebre durant dos anys consecutius el títol al Millor Restaurant de Verdures del Món a l'establiment homònim que té a Barcelona.

L'organització ha destacat sobre Pellicer que "com a xef de verdures, és un exemple per a tots els xefs del món. Després de dos anys com a número u entre els 100 millors restaurants de verdures del món, ara entra en l'univers dels intocables del paradís de les verdures".

Al restaurant Xavier Pellicer, que es troba al centre de l'Eixample barceloní, el xef manté la seva filosofia i estil apostant per una cuina saludable i natural, en la qual el producte es converteix en el principal protagonista al costat de la tècnica.

Després del seu pas pel Racó de Can Fabes, Xavier Pellicer va donar un gir a la seva trajectòria professional apostant per la cuina sana i l'estil de vida saludable; es va embarcar en un curs d'Agricultura Biodinàmica i un altre de Nutrició Ayurveda per donar curs a la seva passió per la gastronomia a través del producte de qualitat elevat a la seva màxima expressió.