Catalunya s’ha llevat aquest dissabte amb una dura notícia. El músic, comunicador i gastrònom Pere Tàpias ha mort aquest matinada i les xarxes socials s’han omplert de mostres de condol a la seva família. Un gran nombre de personalitats del món del periodisme i la cultura, així com institucions i membres d’altres sectors de la societat, han volgut recordar i reconèixer la figura de Tàpias.

Des del programa El Suplement de Catalunya Ràdio, han retut homenatge a un dels seus col·laboradors més longeus, després de gairebé tres dècades fent ràdio des dels micròfons de l’emissora pública de Catalunya.

Una vegada més, les xarxes socials s’han convertit en un espai global de mostres de dolor i suport. En aquesta ocasió, totes elles dirigides a l’entorn més pròxim de Pere Tápias. Un dels molts usuaris que ha transmès el seu condol ha estat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, qui ha assegurat que es trobarà a faltar la seva “bonhomia”.

Vilanova li concedirà la medalla de la ciutat

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha explicat a RAC1 que l'ajuntament concedirà la medalla de la ciutat a Pere Tàpias per ser "un gran ambaixador" i haver "marcat molt" en el municipi. Segons Lloveras, el consistori feia temps que estava tramitant donar-li la medalla, però "malauradament" ho haurà de fer a títol pòstum.