Coincidint amb la setmana de la Diada Nacional de Catalunya, ElNacional.cat ha presentat els actes i les novetats d'aquesta tardor pels subscriptors del diari amb la campanya "Reivindiquem la realitat", ja que el club de membres d'El Nacional és precisament això: una comunitat de lectors que fan viable econòmicament el projecte d'ElNacional.cat i enforteixen un mitjà de comunicació que vetlla perquè la realitat catalana pugui explicar-se des del punt de vista dels catalans, fent front a la permanent maquinària mediàtica cuinada des de Madrid.

 

El vídeo ha estat creat i escrit per Pep Antoni Roig amb la realització i edició de Guillem Camós a partir de fotografies de Sergi Alcàzar.

Informar amb llibertat per ser més; ser més per informar amb llibertat

Des de l'any 2010, quan el procés comença a ser un perill per a l'Estat, els mitjans de comunicació líders s'han dedicat a explicar només un punt de vista de la realitat: el que no defensi els interessos de Catalunya ni els seus drets com a nació. El mapa mediàtic és hostil al sobiranisme, per això, per nosaltres, és més necessari que mai preservar la llibertat del diari si el que volem és realment aconseguir que el relat mediàtic sobre Catalunya no es cuini a 650 km de casa nostra. ElNacional.cat, doncs, no és un diari partidista, però sí que és un diari que pren decididament partit per compartir una causa: explicar sense tabús l'inalienable dret de Catalunya a la seva autodeterminació, reivindicant permanentment la realitat des del nostre punt de vista.

ElNacional.cat volem seguir informant obertament i sense murs de pagament, per això demanem als nostres lectors que contribueixin a fer possible un diari gratuït per a tothom. Editem en català, castellà i anglès precisament per informar des del nostre punt de vista tanta gent com sigui possible, i explicar lliurement a tot el món, sense filtres, pressions ni censures, allò que ens afecta.

Fer-se subscriptor d'El Nacional és molt senzill

Formar part d’ElNacional.cat també és sinònim de viure’l des de dins, gaudir de col·loquis amb personalitats rellevants de l'actualitat, tenir accés a seminaris privats sobre gastronomia, cultura o història i, també, assistir a experiències exclusives arreu del territori nacional. A més, és clar, ser membre d'El Nacional permet gaudir de diverses promocions molt interessants que setmanalment s'actualitzen a la pàgina web del Club El Nacional.

El nostre club de subscriptors és un lloc de confluència de tots aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i les seves crítiques i amb qui compartim una visió de Catalunya. Si voleu ser-ne membres o senzillament ajudar-nos a seguir sent el mitjà digital de referència a Catalunya aportant un donatiu, només heu de clicar aquí i començar a formar part de la nostra família.