Per primera vegada en moltes dècades, enguany cap cançó de l'estiu, cap anunci de l'estiu i cap fitxatge de l'estiu seran els protagonistes absoluts d'aquest estiu. Reiteratiu i simple, però cert. El coronavirus fa mesos que s'endú per davant qualsevol reclam mediàtic que no tingui a veure amb la Covid-19, i evidentment els elements més característics o populars de l'època de platja i vacances també han sucumbit davant la potència informativa d'aquest bitxo que aviat ja farà mig any que va aparèixer a les nostres vides.

 

Posa't còmode, informa't i gaudeix

A ElNacional.cat som conscients que som molts els que desitgem desconnectar i deixar de sentir parlar tot el sant dia del mateix, però tanmateix som conscients que al s.XXI desenganxar-se de l'actualitat informativa no només és pràcticament impossible, sinó sovint poc desitjable. Ens espera un agost sense festes majors, sense esport en directe, sense balls arrambats o sense viatges llunyans, però el que evidentment no faltarà són els nostres continguts informatius d'anàlisi i actualitat política, econòmica i esportiva, així com la informació diària d'EnBlauElCaso i La Llança.

Aquest agost, a més, des d'ElNacional.cat us proposem a vosaltres, els nostres lectors, seguir informats tenint un peu dins l'actualitat però sense deixar de tenir l'altre peu a la sorra, dins l'aigua d'un gorg o simplement penjant d'una hamaca lligada entre dos arbres enmig del Montseny, per això durant aquestes inusuals vacances del 2020 cada dia podeu trobar a la portada del diari un parell o tres d'articles seleccionats sota l'etiqueta de La Gandula i que parlen de l'actualitat, però des d'un punt de vista fresc, deshinibit, diferent i desacomplexat. Des de recomanacions de llibres fins a possibles escapades de cap de setmana passant, també, per receptes aptes per a sapastres, reportatges a peu de carrer, llistes sobre tot allò que trobarem a faltar aquest estiu o recomanacions d'estètica i moda.

Fer-se subscriptor d'ElNacional és molt senzill

Si ElNacional.cat és el teu diari, fes-te'n subscriptor aquí. Senzillíssim, no? Potser et preguntes, però, per què has de pagar per pertànyer a un diari que ofereix el contingut en obert? La pregunta del milió té una resposta senzilla: perquè és el suport dels nostres subscriptors el que ens permet seguir fent una informació valenta i compromesa a fer-te desconnectar del dia a dia connectant amb nosaltres.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat
TabletN
CLUB DE SUBSCRIPTORS VÍDEO | El nostre compromís no fa vacances El Nacional
Redaccio El Nacional redactors Sergi Alcazar 01
Club El Nacional 5 motius per subscriure's a ElNacional.cat El Nacional