Torna la música per Sant Jordi 2023. Els Catarres, Triquell, Pol Batlle, Gertrudis, 31 FAM, Roba Estesa, Sergi Carbonell, Koers, Siderland i Grauwi + Marta Cascales seran alguns dels protagonistes del Sant Jordi Musical 2023 que organitza Estrella Damm el 23 d’abril a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. En total, seran nou hores de música sense interrupcions. Fins a 22 artistes i grups actuaran en directe, des de les onze del matí i fins a les deu de la nit i l’entrada és gratuïta. En tractar-se d’un recinte tancat, l’accés estarà limitat fins a completar l’aforament. A tots els amants de la música, les roses i els llibres: aquest 23 d'abril torna el Sant Jordi Musical, torna la festa a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm per fer la banda sonora del dia més bonic de l'any.

🟠 Signatures de Sant Jordi 2023: horaris i lloc de les firmes el 23 d'abril


🟠 Mapa de parades de roses i llibres per Sant Jordi 2023 a Barcelona
 

Els organitzadors han destacat que seran més de nou hores de música sense interrupcions que es complementaran amb les signatures de discos (tant d’artistes i bandes que hi actuaran com d’altres vinguts expressament per signar els seus treballs), com La Pegatina, Selva Nua, Pau Brugada, La Marta Rius o Júlia Blum, entre molts altres.

Triquell / acn
Fotografia del cantant Triquell al CCCB / ACN

Tampoc hi faltaran els llibres, uns dels grans protagonistes de la diada de Sant Jordi. És per això que s’habilitarà un market de llibres i vinils (aquests darrers de segona mà) a càrrec de Quarentena Ediciones i El Tocadiscos.

🟠 Sant Jordi 2023 a Barcelona: agenda d'activitats i signatures de llibres
 

Gertrudis / ACN
Pla mitjà del grup Gertrudis en concert / ACN

Entitats socials com la Fundació Amics de la Gent Gran, l’Associació Diversitat Funcional d’Osona (ADFO), l’Associació SaóPrat, la Fundació Finestrelles, la Fundació Portolà, la Fundació Roure, la Fundació Rubricatus i l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona estaran representades a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm a través de la venda de roses (tant naturals com fetes a mà), així com d’altres articles de temàtica de Sant Jordi.


El Sant Jordi 2023 serà el més gran i potent de la història a tot Catalunya

El Sant Jordi 2023 promet, promet molt. I és que serà el més gran i potent de la història. N'és prova el fet que, enguany, hi haurà més parades i molta més oferta als carrers de la ciutat. A més, l'extensió del Dia del Llibre i la Rosa passarà a ser de 3.294 metres quadrats. Es tracta d'un augment que supera el 17% i més de 3 kilòmetres. Pel que fa al nombre de parades, n'hi haurà un 11,5% més, tot arribant a les 320 repartides entre els diferents barris i districtes de Barcelona. Però això no és tot, també hi haurà un 25% més de signatures d'autors.Tot plegat, fa pensar que aquest Sant Jordi serà inoblidable. Música, llibres, roses i tradició. Es pot demanar res més?