Ja se sap quina és la millor cinta de l'any: Tot a la vegada a tot arreu s'ha emportat l'Oscar a millor pel·lícula 2023. L'Acadèmia de Hollywood ha premiat aquesta producció dirigida per Dan Kwan i Daniel Scheinert sobre el multivers que gira al voltant d'una dona asiàtica adulta convertida en heroïna sobtada que ha de salvar el món. Protagonitzada per Michelle Yeoh, Jamie Lee Curtis i Ke Huy Quan i nominada en 11 categories en la nit més important del cinema mundial, en aquesta ocasió, la pel·lícula ha desbancat les candidates Almas en pena de Inisherin, Sin novedad en el frente, Elvis, Avatar: el sentido del agua, El triángulo de la tristeza, Ellas hablan, Top Gun: Maverick, Los Fabelman i Tár.

🟠 Guanyadors dels Oscars 2023: la llista completa de pel·lícules i artistes
 

🟠 Les millors fotos dels Premis Oscars 2023: Brendan Fraser, Tot a la vegada a tot arreu i més
 

Tot alhora a tot arreu nominacions oscars 2023

'Tot a la vegada a tot arreu' triomfa als Oscars 2023

Tot a la vegada a tot arreu ha triomfat a la nit dels Oscars 2023. La pel·lícula s'ha fet amb un total de 7 estatuetes de les 11 categories a les quals estava nominada. I així, ha deixat sense cap premi altres pel·lícules com Elvis, Los Fabelmans, Las Almas de InisherinTár. 

A més de fer-se amb el guardó més important de Hollywood, el de millor pel·lícula, la seva protagonista, Michelle Yeoh, ha estat la gran sorpresa de la nit i contra tot pronòstic ha passat per davant de la previsible Cate Blanchett i ha guanyat el premi a millor actriu. L'Acadèmia de Hollywood també ha atorgat a Dan Kwan i Daniel Scheinert els guardons a millor direcció i millor guió original, a Ke Huy Quan el de millor actor de repartiment, i a Jamie Lee Curtis el de millor actriu de repartiment. 

L'únic film que en algun moment de la nit li ha trepitjat els talons a la pel·lícula guanyadora ha estat la producció alemanya Sin novedad en el frente, que s'ha endut quatre guardons dels 9 als quals optava. En concret, ha guanyat els Oscars a millor pel·lícula internacional, millor disseny de producció, millor fotografia, i millor banda sonora.

Així doncs, la direcció i l'elenc de Tot a la vegada a tot arreu s'ha cobert de glòria, i de fet, l'únic premi en l'àmbit de la interpretació que no s'ha endut ha estat millor actor, perquè no estava nominada. El guanyador ha estat Brendan Fraser per La Ballena. Aquesta pel·lícula ha estat la tercera a emportar-se més guardons, amb dues estatuetes. L'han seguit Top Gun: Maverick, Black Panther i Avatar, amb una cadascuna.