La revista nord-americana Time ha dedicat un especial a la Sagrada Família de Barcelona, en la seva edició internacional. La revista destaca que és un dels projectes de construcció més llargs del món. Es va començar l'any 1882 i no està prevista la finalització fins al 2026.

"Més de 130 anys després que s'hi posés la primera pedra —i amb els permisos de construcció posats finalment al dia— el final de l'obra de la Sagrada Família està a la vista", afegeix.

"Dissenyada originalment per Antoni Gaudí, el famós temple inacabat serà finalitzat el 2026, 100 anys després de la mort de l'arquitecte", apunta.

"Però complir el termini haurà comportat superar les complicacions tècniques, els dubtes teològics i les protestes de veïns molestos".

"No obstant, potser la prova més gran serà encertar les intencions del creador visionari. "Gaudí ens va deixar el camí", diu Jordi Faulí, l'arquitecte en cap. "A vegades, tot i això hem hagut de treballar molt per trobar-lo".

"La sostenibilitat és clau en el disseny actual, però Gaudí es va avançar al seu temps amb els mètodes que va emprar en la construcció del temple, i els seus successors en segueixen les passes".

"Cada part de la Sagrada Família té el seu significat, però la inspiració més gran de Gaudí en el disseny del temple ve de la natura".

"Més de dues dotzenes d'arquitectes treballen en el projecte, i 200 treballadors en total participen en la construcció. Vegi l'equip treballant per completar la Sagrada Família l'any 2026".

"Un dia en un futur pròxim, s'aixecarà el panell final, i la torre de Jesús es coronarà amb un estel de 5 puntes il·luminat. "D'alguna manera, la Sagrada Família eleva tothom perquè donin el millor de si mateixos. És transcendent".

"Entra al temple buit en una visita matinal amb aquest tour en un dron, abans de l'obertura de les portes al públic".