Un altre festival català que tanca el seu cartell per aquest estiu: el Cruïlla 2023 ja ha confirmat tots els artistes que actuaran el proper juliol al Parc del Fòrum i que posa la música rock al centre de la celebració. A la llista de noms que s'han anat coneixent amb comptagotes les últimes setmanes, se sumen grans caps de cartell com The Offspring, Alt-J, Rubén Blades, Moderat, Parov Stelar, Bomba Estéreo, Nicki Nicole, Wos, Rodrigo Cuevas o Ladilla Rusa. Tots ells són l'últim colofó d'un cicle musical que torna a Barcelona durant 4 dies per oferir tot un reguitzell de gèneres musicals que el converteixen en un dels festivals més transversals de la ciutat (i del país). Altres artistes que ja estaven confirmats del 5 al 8 de juliol són Antònia Font, Franz Ferdinand, Sigur Rós, Placebo, Leiva, Tash Sultana, Viva Suecia o Amaia. Quins altres artistes s'han sumat al cartell del Cruïlla 2023?

🟠 Cruïlla 2023 a Barcelona: horaris, concerts i tot el que has de saber per gaudir-lo
 

Concert Cruïlla al Parc del Fòrum, Toteking, escenari / Foto: Carlos Baglietto
Foto: Carlos Baglietto

Aquest és el cartell complet del Cruïlla 2023

Per donar per tancat el cartell de la propera edició del Cruïlla, el festival ha presentat un total de 25 artistes inèdits que encara no havien ressonat fins el moment. El més destacat segurament és el concert de The Offspring en el que serà el retorn a Barcelona de la mítica banda californiana, i d'altres novetats com Alt-J, Rubén Blades, Moderat, Parov Stelar, Bomba Estéreo o Nicki Nicole. També firmaran actuacions artistes locals com Pau Vallvé, Ladilla Rusa, Ramón Mirabet, Renaldo & Clara o Santa Salut. En total, seran més de 50 els concerts que podran veure's del 5 al 8 de juliol al Fòrum. El cartell presentat, tot i la diversitat estilística dels noms propis del festival, mostra un retorn del rock als escenaris del Cruïlla, amb la presència d’altres artistes com Placebo, Sigur Rós, Franz Ferdinand, Leiva, Viva Suecia, Carolina Durante, Sidonie, Cala Vento, Carlangas, Sexy Zebras, Shego, Victorias, Mentes, Pinpilinpussies o Mourn.

El rock més pur s'entremescla amb artistes locals, internacionals i emergents que defensen una gran diversitat d'estils i gèneres musicals, que van del pop al rap, el punk, el reggae o l'electrònica. Entre les confirmacions per la propera edició del Cruïlla hi ha Tash Sultana, Amaia, Sen Senra, Stay Homas, Cala Vento, Rusowsky, Iseo & Dodosound, Ciudad Jara, Suu, Delaossa, Dani Fernández, Las Ninyas del Corro, La Élite, Lia Kali, Triquell, Menta, Victorias, Tesa i Shego, entre altres. La programació d'enguany torna a oferir un ampli ventall de propostes que ompliran els escenaris no només amb música en directe, si no també amb activitats que entren dins les propostes d’Art, Comedy i moltes altres novetats per l'edició del 2023.

cartell festival cruilla 2023

Abonaments i entrades del Cruïlla 2023

Els abonaments i les entrades de dia ja es poden adquirir a través de la pàgina web oficial del festival. L'abonament sencer de 4 dies, el que permet gaudir de la totalitat de les activitats del Cruïlla, té un preu de 160 euros, mentre que el de 3 dies costa 145 euros i el de 2, 125. Les entrades de dia tenen preus diferents en funció del dia de la setmana: la de dimecres 5 de juliol, 35 euros; la del dijous 6 de juliol, 47 euros; i tant la del divendres 7 com la del dissabte 8 de juliol, 80 euros —totes amb despeses a part—. També estan disponibles les versions Prèmium tant dels abonaments com dels dies, que es poden comprar actualment per un preu que oscil·la entre els 150 i els 350 euros i que inclouen copa de benvinguda o accés a zona Prèmium amb plataforma elevada amb visió al escenari principal, entre altres avantatges.