El Spotify Wrapped 2022 ja es pot consultar, i és que el seu llançament s'ha avançat una mica enguany després que es viralitzés l'Instafest, una competència inesperada. Detalls a banda, la qüestió és que el moment de l'any més anhelat pels més de 350 milions d'usuaris de l'aplicació de música ja ha arribat. I com ja és habitual, Spotify Wrapped 2022 inclou tota la música, els pòdcasts i artistes més escoltats pels usuaris al llarg dels darrers 10 mesos. L'expectació per veure de quina forma es presenten aquest any els continguts musicals embarga tots els melòmans que difícilment es desenganxen dels auriculars. Vols saber-ho tot sobre el Spotify Wrapped 2022? Aquí t'expliquem els artistes, categories i novetats que inclourà i com pots consultar-lo.

🔊 Instafest: com fer el teu cartell del festival de Spotify amb els teus artistes favorits
 

Spotify Wrapped 2022: en què consisteix el resum musical

Potser a hores d'ara no fa falta definir-ho, però igual a algun desconnectat de les tendències li ha passat per alt en què consisteix realment això del Spotify Wrapped 2022. Aquest variat resum musical que l'aplicació de música per excel·lència prepara abans de les festivitats té en consideració els 10 primers mesos de l'any per crear aquesta compilació que se serveix com un viatge musical a través de les cançons que més has escoltat al llarg de l'any. Es pot destacar, així i tot, que només es comptabilitza la música fins al 31 d'octubre, de manera que els patrons de repetició en escolta d'aquest novembre i desembre no es tindran en compte per crear les estadístiques.

Què inclou l'Spotify Wrapped 2022: 6 categories

I quines són les categories que es tindran en compte en el Spotify Wrapped 2022? Com ja és habitual per part dels desenvolupadors de la plataforma, no només es recullen les cançons més reproduïdes per cada usuari a tall de llista de reproducció que serveixi com a mirada enrere en el temps en el personal, sinó que també es revela el top general dels artistes més escoltats més 6 aspectes concrets inclosos en la presentació particular compendi musical:

 • Els minuts totals de música reproduïda
 • Els cinc artistes més escoltats el 2022
 • Les cinc cançons més escoltades el 2022
 • Els cinc gèneres més escoltats el 2022
 • El teu artista més escoltat
 • La teva aura musical: les teves emocions categoritzades en funció dels gèneres més escoltats

Spotify Wrapped 2022: com pots consultar-ho

El dia de llançament del Spotify Wrapped 2022 s'ha avançat: anava a sortir el divendres 2 de desembre, però al final ha aterrat aquest dimecres 30 de novembre. És important tenir en compte que per poder revisar les estadístiques senceres i les dades del seu compendi de música personalitzat, cada usuari necessitarà disposar de l'actualització més recent. Si, tot i això, no apareix en pantalla l'opció 'Wrapped', es pot buscar el terme directament des de la barra de cerques.

Els 10 artistes més escoltats de l'Spotify Wrapped 2022 al món

En el teu Spotify Wrapped 2022 particular podràs consultar quins són els cinc artistes les cançons dels quals has reproduït "en bucle" més vegades al llarg d'aquest any. Però, segur que et pica la curiositat de saber quins són els 10 artistes més escoltats i que es fan amb el pòdium general a tot el món sobre els 'Wrappeds' de tots els usuaris. Com a curiositat, només una artista femenina es cola en la segona posició d'aquesta llista plena d'homes llatins que et detallem, en ordre, a continuació:

 1. Bad Bunny. El seu àlbum Un verano sin ti (2022) és el més escoltat al món i YHLQMDLG (2020), el vuitè.
 2. Taylor Swift. El disc Midnights (2022), a la setena posició d'àlbums més escoltats.
 3. Drake.
 4. The Weeknd. Dawn FM (2022) tanca el top 10 de discos més escoltats aquest any.
 5. BTS.
 6. Ed Sheeran. Quart en la classificació dels discos més reproduïts amb (2021).
 7. Harry Styles. Aconsegueix ser el segon àlbum més escoltat de l'any amb Harry's house (2022).
 8. Justin Bieber. El seu disc Justice (2021) és el novè més escoltat globalment el 2022.
 9. Kanye West.
 10. Eminem.