Bruja Escarlata y Visión, Lupin, Detrás de sus ojos... si ja has vist totes les sèries de moda, és el moment de repassar què arriba a les plataformes en streaming durant aquest mes de març. Novetats de tot tipus de gèneres per a tot tipus de gustos.

Genera+ion, dia 11 a HBO

La nova sèrie de la generació Z. Creada per Zelda Barnz i Daniel Barnz i produïda per Lena Dunham, Genera+ion és una sèrie fosca i divertida que segueix a un grup d'estudiants de secundària. L'exploració de la seva sexualitat posa a prova les creences tradicionals sobre la vida, l'amor i la naturalesa de la família en una comunitat conservadora.

El primer lliurament s'estrena amb tres episodis de mitja hora i després dos nous a la setmana, però ja està anunciada una segona tanda d'altres vuit episodis per a aquest mateix any.

The One, dia 11 a Netflix

La barcelonina Jana Pérez (Camila a Fariña) protagonitza aquesta sèrie futurista que es basa en el llibre homònim de John Marrs, un thriller psicològic ambientat en un món en el qual és possible trobar a una parella perfecta gràcies a l'ADN.

The One planteja una premissa simple: i si una mostra de pèl és tot el que necessites per a trobar a aquesta persona? Les conseqüències, però, poden ser explosives perquè tothom, fins i tot la parella ideal, té secrets.

Sky Rojo, dia 19 a Netflix

Els creadors de la La casa de papel, Álex Pina i Esther Martínez Lobato, tornen amb una nova sèrie d'acció protagonitzada per Lali Espósito, Verónica Sánchez, Asier Etxeandia, Miguel Ángel Silvestre, Yany Prado i Enric Auquer, amb un format d'episodis de 25 minuts de durada a un ritme frenètic.

Tres prostitutes fugen del club nocturn on vivien després de deixar al seu proxeneta greument ferit. Una cubana, una argentina i una espanyola emprenen un viatge per carretera sabent que, després del que han fet, estan mortes. Amb diversos delictes greus a la seva esquena, no poden acudir a la policia, mentre els sicaris els trepitgen els talons.

Falcon y el soldado de invierno, dia 19 a Disney+

Els estudis Marvel llancen aquesta nova sèrie de sis episodis protagonitzada per Anthony Mackie com a Sam Wilson, àlies El Halcón, i Sebastian Stan com a Bucky Barnes, àlies El soldado de invierno.

La parella, que es va unir en els moments finals de Vengadores: Endgame, forma equip en una aventura que posa a prova les seves habilitats. Dirigeix Kari Skogland, amb Malcolm Spellman com a guionista principal, i també compta en el repartiment amb Daniel Brühl com a Baron Zemo.

This country, dia 23 a Filmin

Una de les sorpreses de la televisió britànica, This country és un fals documental que mostra la vida de dos cosins, Kerry i Lee "Kurtan" Mucklowe, en un poble de l'Anglaterra rural.

Els germans Daisy Cooper i Charlie Cooper són els creadors i protagonistes de la sèrie, que es va emportar el 2019 els premis BAFTA a millor guió de comèdia i a millor actriu i que aborda temes com la diferència entre classes, les actituds típiques dels anglesos que viuen en les zones rurals i l'aïllament que pateix la joventut.

Libertad, dia 26 a Movistar+

Aquesta història de bandolers, ambientada a Cadis en el segle XIX i protagonitzada per la cantant i actriu Bebe suposa la segona col·laboració del cineasta Enrique Urbizu amb Movistar+ després de Gigantes, amb el mateix equip de guionistes, Miguel Barros i Michel Gaztambide.

Libertad tindrà també una versió cinematogràfica que arribarà simultàniament a les sales. La sèrie té una sola temporada amb principi i fi i narra el viatge cap a la llibertat de Lucía "La Llanera" (Bebe), qui surt de presó després de 17 anys de tancament acusada de bandolerisme, al costat del seu fill Juan (Isak Férriz).

Invencible, dia 26 a Amazon Prime

Adaptació animada de Invencible, el còmic de Robert Kirkman -creador de The Walking Dead-, Cory Walker i Ryan Ottley. La història gira al voltant de Mark Grayson, un noi normal que va a l'institut, excepte pel fet que és fill de Omni Man, un dels superherois més importants de la Terra.

La temporada consta de vuit episodis d'una hora i si funciona hi ha material de sobres per a més, ja que Kirkman va escriure el còmic durant 15 anys.