La cantant barcelonina Paula Ribó, coneguda amb el nom artístic de Rigoberta Bandini, que setmanes enrere havia comunicat al programa La Resistencia que es retirava, ha anunciat aquest dilluns a la nit a través de les xarxes socials que el pròxim 7 d'octubre publica el seu primer disc, que portarà per títol La emperatriz.

A veure què passa

"A ver a verrrr el 7 de Octubre sale a la luz algo así como mi primer disco: LA EMPERATRIZ!!! Gran parte de las canciones que lo conforman ya son vuestras, otras inéditas lo completan📝📝📝📝Gracias por estar ahí os quiero mucho!!!!", així ha anunciat la cantant barcelonina Paula Ribó, més coneguda com a Rigoberta Bandini, la imminent publicació del seu primer elapé. 

rigoberta bandini la emperatriz
Portada del primer disc de Rigoberta Bandini, La emperatriz

Antigues i noves

El treball inclourà les cançons que l'artista ja ha anat publicant des de 2020, com la famosa 'Ay mamá', i amb aquesta, molt probablement, d'altres clàssics ja del seu repertori com 'Perra', ‘In Spain we call it soledad’, ‘Too many drugs’, ‘Así bailaba’. El disc es completarà amb d'altres composicions encara inèdites.

Rigoberta Bandini 'Ay, mamá'

Disc i gira

La publicació de La emperatriz vindrà acompanyada d'una gira per grans recintes per tota la península, de la que ja se coneixen aturades a Alacant, Sevilla, Madrid, Málaga, Córdoba, Coruña, València, Murcia, Pamplona i Zaragoza. Cicle de concerts que tindrà la seva gran cita el 24 de novembre, quan l'espectacle en directe de Rigoberta Bandini recali al Palau Sant Jordi de Barcelona